flyljubljana DOMOV

SLO  |  ENG

Razvajanje v Prokozmetiki

Prokozmetika, Art of Beauty Studio, v januarju članom programa flyljubljana ponuja številne dodatne ugodnosti. Razvajanje v frizerskem in lepotnem studiu si lahko privoščite pred poletom na lepše ali ob povratku na ljubljansko letališče. Nahaja se namreč v neposredni bližini letališča, v Poslovni coni B v Šenčurju.  

V frizerskem studiu se lahko prepustite rokam kreativnih, mladih frizerjev, ki vam bodo znali pravilno svetovati o obliki in barvi pričeske ter obenem upoštevati vse vaše želje. Še pred prihodom pomladi bodo v frizerstvu Prokozmetike s posebnim paketom vašim lasem povrnili sijaj in osvežili barvo.
Ponudba vključuje: Intenzivno nego las z barvnimi pigmenti. Sušenje in oblikovanje.
Cena za člane: 29,90 €
 

Ročna masaža je v vzhodni medicini že tisočletja priznana metoda, ki zdravi telo in duha. V Prokozmetiki so ji dodali še body wrapping z intenzivno ampulo.
Ponudba vključuje: Ročno anticelulitno masažo. Body Wrapping z visoko učinkovinsko ampulo Dr. Spiller
Cena za člane: 39,90 €
 
Ste tudi vi mnenja, da so urejeni nohti pika na „i“ vsake ženske? Permanentno lakiranje nohtov zagotavlja brezhibno urejene nohte in dolgo obstojnost izgleda. Samo v februarju bodo v Prokozmetiki vsem članicam flyljubljana ob storitvi permanentnega lakiranja nohtov podarili še klasično oblikovanje obrvi.
 
Cena permanentnega lakiranja za člane: 20,00 €.
 

Ugodnost lahko koristite le ob predložitvi kartice programa flyljubljana do 28. februarja 2018.

Več o ponudniku:
Prokozmetika d.o.o.
Poslovna cona B 20, 4208 Šenčur
Telefon: +386 4 279 22 90 
              +386 51 313 011  
Elektronski naslov: studio@prokozmetika.si
Spletna stran: www.prokozmetika.si